Natūrali Nimfės kosmetika


Kvapas, tekstūra bei įpakavimas- viskas natūralu ir paprasta, tačiau tuo pačiu metu kažkas išskirtinio. Visa tai rasite Nimfės kosmetikoje.

Pradėsiu nuo natūralaus Kanapių muilo-šveitiklio. Labai lengvo kvapo kurį greičiausiai sudaro žalioji arbata. Besiprausiant jaučiasi kanapių sėklos kurios ir nušveičia negyvąsias odos ląsteles ir oda ištikrūjų tampa labai švelni.  Galite drąsiai naudoti ir veidui. Tačiau rekomenduočiau naudoti šį muilą veidui tik tada jei nenaudojote veido kaukės.

Sudėtyje tik natūralios medžiagos, bei labai daug aliejų, kas užtikrina jog oda neišsausės.

Antroji priemonė yra veido kaukė- Žalioji žemė. Tai yra baltojo molio kaukė kuri TIKRAI atgaivina veido odą bei nuvalo visą negyvąjį paviršių.

Pakuotės užteks keletui mėnesių, nes kaukės sumaišymui Jums reikės tik poros arbatinių šaukštelių pudros bei šiek tiek šilto vandens arba gėlių hidroliato. Kaukės užtepimui naudojau makiažo pagrindo šepetėlį, kad pasidengtų veidas tolygiai.

Laikyti reikia apie 15min, labai malonus pojūtis kai molis traukiasi ir veidas jaučiasi toks tvirtas. Stenkitės daug nejudinti veido, nesijuokti, kad molis nesutrūkinėtų.

Nuplaukite šiltu vandeniu ir pajausite standžią bei švarią odą. Puikiai tiks riebesnei odai. Asmeniškai man, nusiplovus kaukę norėjosi veidą pasitepti kremu iki pilnos laimės 🙂

Kitas produktas yra Medetkų vanduo- hidrolatas. Puikiai tinkantis vasarai arba dirbant ofisinį darbą, kai jaučiate jog veidas išsausėjo ir norėtusi atgaivinti. Taip pat galite naudoti veido kaukių gamybai.

Geras “triukas”- kai jaučiate jog jūsų makiažas yra  per daug matinis užpurškite gėlių vandens ant makiažo ir jūsų veidas ne tik atsigaivins bei pasidarys šiek tiek šlapesnis, bet ir sutvirtins makiažą kas padės ilgiau išsilaikyti.

Paskutinis produktas kurį noriu jums aprašyti yra Kanapių kremo puta. Naudokite tik ant drėgno kūno jei norite geresnio rezultato! Bent jau man asmeniškai ši kremo puta atsiskleidė tik ant šlapios odos.  Buvo labai lengva užtepti, kas yra sunkiau ant sausos odos. Kvapas išlieka visą dieną, bei oda jaučiasi tikrai pamaitinta ir švelni.

Apibendrinant- Nimfė yra verta dėmesio kosmetika bei visiems rekomenduoju išbandyti! Vienas iš mano mėgstamiausių lietuviškų atradimų!

Su meile,

Enrika

2 Comments Add yours

  1. These look so indulging! Are these organic, natural face masks?

    Liked by 1 person

    1. enrikabau says:

      Yes, all products from Nimfe are organic and natural. Super good!:)

      Like

Leave a comment